Partners

Taku Adventures
OutLife Adventures heeft een zeer nauw samenwerkingsverband met Taku Adventures.
Taku Adventures organiseert en begeleidt trektochten door de wildernis van het hoge noorden van Canada & Alaska. De tochten hebben veelal een educatief karakter, maar avontuurlijke rondreizen kunt U ook bij hen vinden. OutLife Adventures begeleidt elk jaar diverse trektochten & cursussen voor Taku Adventures.

SBN
De Survival Bond Nederland is een overkoepelend orgaan voor zowel de individuele survivalatleet als de organisaties die zich bezighouden met het organiseren van survivalruns en trainingen. De Survivalbond draagt zorg voor een goede controle op de kwaliteit van de wedstrijden en de trainingslocaties, zodat de individuele survivalatleet op prettige en veilige wijze haar sport kan uitoefenen.
OutLife Adventures is met haar survivaltrainingsgroep lid van de SBN, waardoor het trainingsparcours jaarlijks wordt gekeurd en waardoor de leden van de trainingsgroep aanvullend verzekerd zijn bij ongevallen.

Buitensport Twente
Buitensport Twente is een echt Twents, informeel buitensportbedrijf. Zij zijn vooral gespecialiseerd in programmering voor zeer grote groepen. Ondanks dat OutLife Adventures gespecialiseerd is in activiteiten op kleine schaal, zijn wij, o.a. door ons samenwerkingsverband met Buitensport Twente, in staat een nóg grotere diversiteit aan activiteiten aan te bieden. Ook voor grote groepen.

Minicamping - Erve Henderiks Hoeve
In het mooie Nijreesbos, aan de zuidkant van Almelo, ligt minicamping Erve Henderiks Hoeve. Hier kunt U genieten van rust, ruimte en goede moderne voorzieningen. Op iedere plek is aansluiting voor electriciteit en een centrale vuilwaterafvoer.
Het "Bikkelbos" van OutLife Adventures is gelegen op het terrein van de minicamping Erve Henderiks Hoeve. Tevens maken wij bij onze activiteiten regelmatig gebruik van de faciliteiten & gastvrijheid die de camping biedt.

 

over ons
Partners
Buitensport Twente Minicamping - Erve Henderiks Hoeve
vormgeving: Wil Kassenberg - bouw: Notenboom IT