Groepsactiviteiten

Wilt u écht eens iets leuks beleven met uw vrienden, collega's, buurtvereniging of school, dan bent u bij OutLife Adventures aan het goede adres.

Wij organiseren en begeleiden uitdagende activiteiten met een hoog 'fun-gehalte'. Lekker samen een dagje of meerdere dagen bezig zijn in een ontspannen sfeer. De activiteiten die OutLife organiseert zijn avontuurlijk en uitdagend van aard, maar veiligheid heeft bij ons altijd de hoogste prioriteit. Daarom geven wij er de voorkeur aan om onze activiteiten altijd onder begeleiding van een ervaren instructeur uit te voeren. Naast alle activiteiten kunnen wij zorg dragen voor de inwendige mens en voor overnachtingen op diverse niveaus van comfort.

Omdat onze ervaring heeft geleerd dat iedere groep haar eigen activiteitenwensen heeft, ontwikkelen wij, in nauw overleg met onze klanten, programma's op maat.

Wij kunnen een diversiteit aan programma's organiseren op en nabij onze locatie in Twente, maar ook op buitenlandse locaties zijn wij bekend. Zelfs Uw eigen bedrijfsterrein, school, of buurtplein zou het decor kunnen vormen voor een aantal van onze activiteiten.

groepsactiviteiten
Buitensport Twente Minicamping - Erve Henderiks Hoeve
vormgeving: Wil Kassenberg - bouw: Notenboom IT