Teamtrainingen

Het bouwen van een soepel draaiend team is vaak een langdurig proces. Wij kunnen U hierbij ondersteunen met een leuk, actief, maar effectief programma op maat.

Door een mens uit zijn vertrouwde, vaak comfortabele omgeving te halen zal veelal de echte persoonlijkheid naar voren komen met al zijn positieve kwaliteiten.
Door Uw teamleden te confronteren met diverse teamopdrachten, avontuurlijke activiteiten en de natuur, proberen wij hén met elkáár te confronteren. Op deze wijze kunnen diverse thema's aan de orde komen, zoals communicatie, respect, betrokkenheid en vertrouwen.
Naar keuze kan elke activiteit geëvalueerd worden, waarbij wij niet beoordelen, maar slechts als objectief gesprekspartner functioneren. Daarnaast staat een ervaren instructeur garant voor de veiligheid van U en Uw medewerkers tijdens de activiteiten.

Naast het serieuze aspect, vinden wij gezelligheid & saamhorigheid ook erg belangrijke ingrediënten voor een geslaagde teamtraining.

Afhankelijk van Uw doelstelling en budget kunnen wij diverse teamtrainingen samenstellen op verschillende locaties. Informeer naar de mogelijkheden.

Lees hier de ervaringen van een van onze deelnemers.

 

teamtrainingen
fotoreportage
Buitensport Twente Minicamping - Erve Henderiks Hoeve
vormgeving: Wil Kassenberg - bouw: Notenboom IT