Avontuurlijke Reizen

OutLife Adventures organiseert en begeleidt avontuurlijke reizen naar diverse windstreken in alle seizoenen van het jaar. Onze reizen vinden meestal plaats in afgelegen natuurgebieden, waar gemotoriseerd vervoer niet of nauwelijks mogelijk is.

We verplaatsen ons op eigen kracht door de natuur per kano, ski's, fiets of te voet. Daarmee hebben onze reizen een actief karakter. Tevens hebben veel van onze tochten een educatief gehalte. Naast het laten beleven van een geweldige ervaring, willen wij onze deelnemers graag kennis en vaardigheden bij brengen, die de natuurbelevenis veiliger en nóg aangenamer maken.

Al onze avontuurlijke reizen vinden plaats op kleine schaal (ca.10 deelnemers/groep), Ondanks dat wij onze tochten een avontuurlijk karakter willen geven, staat veiligheid hoog in het vaandel. Daarom vinden alle reizen plaats onder begeleiding van gidsen, die beschikken over ruime kennis en vaardigheden, afgestemd op het gebied en het soort tocht.

Momenteel organiseren en begeleiden wij reizen naar de meest unieke plekjes in Canada, Frankrijk/België en Slowakije. Daarnaast blijven wij op zoek naar andere gebieden die geschikt zijn voor avontuurlijke belevenissen.

 

avontuurlijke reizen
Algemeen
Buitensport Twente Minicamping - Erve Henderiks Hoeve
vormgeving: Wil Kassenberg - bouw: Notenboom IT