OutLife Adventures

OutLife Adventures is een buitensportbedrijf, dat geboren is uit enthousiasme. Enthousiasme voor de buitensport en enthousiasme om mensen een leuke en evt. leerzame dag, vakantie of cursus te bezorgen.

Wij hebben een zeer brede ervaring in het organiseren en begeleiden van buitensportactiviteiten en avontuurlijke reizen. Daarom zijn wij in staat U eveneens een zeer breed scala van activiteiten aan te bieden. Van kinderfeestjes tot zware wildernisexpedities. Uitdaging & avontuur op elk niveau, waarbij wij uiteraard altijd de hoogste prioriteit stellen aan de veiligheid.

De drijvende krachten achter OutLife Adventures zijn Marco Haselbekke en Beatka Hovancova. Daarnaast werkt OutLife veelal met freelance instructeurs en gidsen, die hun sporen in de buitensport ruimschoots hebben verdient.

Marco Haselbekke:
Als achttienjarige jongen nam Marco deel aan een zware outdoortocht in Schotland en was daarmee 'hooked for life'. Tijdens zijn militaire diensttijd koos hij voor de Luchtmobiele Brigade, omdat deze eenheid garant stond voor veel zware fysieke activiteit in de open lucht. Een leidinggevende functie in een meubelfabriek leek daarna een goede toekomst te bieden, maar uiteindelijk kroop het bloed waar het niet gaan kon. Een reeks van buitensportopleidingen en praktijkervaringen bij diverse buitensportorganisaties volgden. O.a. een opleiding tot International Wilderness Guide.
Marco is eigenaar van OutLife Adventures. Hij organiseert en coördineert de meeste activiteiten van OutLife. Zijn liefde voor de natuur en het werken met groepen leiden ertoe dat hij daarnaast veel buiten te vinden is, bij het begeleiden, instrueren & trainen van groepen en individuen. Hij begeleidt met evenveel enthousiasme een kidssurvival als een wildernis expeditie.

Beatka Hovancova
Zoals haar achternaam al doet vermoeden, Beatka's roots liggen niet in Nederland. Haar oorsprong is Slowakije, alwaar ze opgroeide nabij de prachtigste natuurgebieden, zoals het Tatra-gebergte. Na haar opleiding Economie & Toerisme, verhuisde Beatka naar Nederland.
Beatka verricht diverse ondersteunende werkzaamheden voor OutLife Adventures, zoals het onderhouden van de Slowaakse & Tsjechische contacten voor onze reizen & activiteiten aldaar. Ook zal zij U met haar Slowaakse accent veelal te woord staan als U telefonisch contact met ons opneemt.
Beatka's liefde voor de natuur en het gevoel van vrijheid in de buitenlucht, heeft ertoe geleid, dat ze uitstekend haar wandelweg weet te vinden in diverse Nationale parken van Tsjechië en Slowakije.

Neem contact op met OutLife Adventures.

over ons
OutLife Adventures
Buitensport Twente Minicamping - Erve Henderiks Hoeve
vormgeving: Wil Kassenberg - bouw: Notenboom IT