Activiteiten Buitenland

Door onze goede contacten en ervaringen zijn wij ook in staat om u actieve programma's in het buitenland aan te bieden in zomer en winter. Onze avontuurlijke reizen zijn daarvan een voorbeeld.

Zweden
In de Zweedse Smålandse Hooglanden bieden wij diverse actieve reizen aan. Glooiende heuvels gesierd met vele zwerfkeien, uitgestrekte bossen en vele meren, rivieren en beken zijn het decor voor diverse activiteiten, zoals:

Door de relatief korte reistijd vanuit Nederland (ca. 13uur) is het gebied zeer toegankelijk voor gezinnen, groepen en individuen voor een korte actieve vakantie of als onderdeel van een reis door Zweden. Bekijk onze gedetailleerde programma’s.

Frankrijk/België
Een gebied waar wij erg bekend zijn, is de Franse Ardennen. Dit gebied ligt op de grens tussen Frankrijk en België op zo'n 4½ uur rijden vanaf Utrecht. Hier vind je nog rust en echte bossen, gemengd met steile rotswanden, waardoor het gebied uitstekend geschikt is voor avontuurlijke groepsactiviteiten, zoals:

Tsjechië/Slowakije

Ook in Tsjechië & Slowakije zijn wij bekend in diverse gebieden, zoals het Boheemse Paradijs, Sumava en het Tatra gebergte. Deze gebieden vormen een uitstekend decor voor diverse buitensportactiviteiten en kunnen op perfecte wijze gecombineerd worden met een bezoek aan één van de historische steden, die Tsjechië & Slowakije rijk zijn, zoals Praag of Kosice.
Een greep uit de activiteiten in Tsjechië & Slowakije:


groepsactiviteiten
Activiteiten Buitenland
fotoreportage
Klik voor fotoreportage groepsactiviteiten
Buitensport Twente Minicamping - Erve Henderiks Hoeve
vormgeving: Wil Kassenberg - bouw: Notenboom IT